Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 284.1 mg
Alternatif tarifler
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 Std. 30 Min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 Min
Steamed prawns or scallops
20min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min