Steamed snapper, black beans and rice
TM6 TM5 TM31

Steamed snapper, black beans and rice

5.0 (7 değerlendirme)

Malzemeler

  • 80 g fermented black beans (see Tips)
  • 1000 g water, plus extra for soaking beans
  • 4 garlic cloves
  • 5 eschalots
  • 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 40 g peanut oil
  • 20 g light soy sauce
  • 40 g Shaoxing wine
  • 1 tsp ground white pepper
  • 350 g jasmine rice
  • 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
  • 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 portions
Kalori
1125.9 kJ / 268 kcal
Protein
29 g
Karbonhidrat
19.7 g
Yağ
7.6 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Lif
2.2 g
Sodyum
284.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler