Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 12.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Summer dahl
35min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35 min
Pea and garden mint fritters
25 dk
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1sa 15 dk
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 dk
Sweetcorn and black rice salad
1sa
Red lentil cauliflower dahl
35min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min