Beetroot and tequila cured salmon

Beetroot and tequila cured salmon

4.5 31 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 24sa 20 dk
20 portions

Malzemeler

Salmon
  • star anise
    5
  • whole black peppercorns
    1 tsp
  • fennel seeds
    1 tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • brown sugar
    250 g
  • sea salt
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
    1
  • tequila
    50 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillet (approx. 3 fillets)
    750 g
Horseradish goat's cheese
  • goats cheese cut into pieces (3-4 cm)
    300 g
  • horseradish cream
    1 ½ tbsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Lebanese cucumber
    1
  • caper berries sliced, to serve
  • water crackers to serve

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 4955.1 mg
Protein 14.5 g
Kalori 947 kJ / 225 kcal
Yağ 10 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 3.7 g
Karbonhidrat 18.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...