Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries, sliced, to serve
- water crackers, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 947 kJ / 225 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 4955.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked artichoke dip
35 Min
Parmesan gelato
4h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Anise-cured salmon
14h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Smoked trout pâté
3hod. 15min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min