Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries, sliced, to serve
- water crackers, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 947 kJ / 225 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 4955.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Zhoug
10 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min