Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Gravadlax
Hazırlık 20 dk
Toplam 48sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
36.6 g
Kalori
2464 kJ /
589 kcal
Yağ
30.9 g
Karbonhidrat
36.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
SEAFOOD
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tartare Sauce
10 dk
Chorizo Garlic Butter
3sa 5 dk
Chicken Liver Parfait
2sa 40 dk
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 dk
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1sa
Honey and Blood Orange Cake
2sa
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 dk
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 dk
Sumac and Tahini Houmous
10 dk
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 dk
Smoked Salmon Pâté
5 dk
Smoked Mackerel Pâté
55 dk