Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 30.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cranberry Chutney
25 min
Basil pesto
10min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Sous-vide Miso Aubergine
2u. 50min
Scandinavian Rye Bread
27h
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Crème caramel (flan)
3 Std.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min