Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 30.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Basil pesto
10 min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM6)
Brak ocen
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 Std. 10 Min
Palmiers Two Ways
1h 40min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Quick cheese soufflés
45 min
Sourdough Rye
51 godz. 10 min