![Beetroot Gravadlax Beetroot Gravadlax](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/175351_0-639-4872-4872.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 30.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10p
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Emmental Gougères
50 Min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Değerlendirme yok
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Tiramisu
5h 20min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 Std. 40 Min
Mayonnaise
5 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Strawberry and Pear Terrine
9h 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.