
Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Gravadlax
Hazırlık 20 dk
Toplam 48sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
589 kcal /
2464 kJ
Protein
36.6 g
Yağ
30.9 g
Karbonhidrat
36.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

SEAFOOD
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda