Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Gravadlax
Hazırlık 20 dk
Toplam 48sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
36.6 g
Kalori
2464 kJ /
589 kcal
Yağ
30.9 g
Karbonhidrat
36.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
SEAFOOD
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mayonnaise
5 dk
Vanilla Ice Cream
12sa
Salted Caramel Ice Cream
14sa
Shallot Tarte Tatin
2sa
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Değerlendirme yok
Aïoli
5 dk
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 dk
The Ultimate Barbecue Sauce
2sa
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1sa 30 dk
Tomato Ketchup
1sa 15 dk
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2sa 30 dk
Tom Yum with Prawns
25 dk