
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1500 g whole milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon finely grated zest only
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour
- 100 g unsalted butter cold, diced (1 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- 60 g water chilled
Filling
- 200 g fennel core removed, quartered, fronds reserved for garnish
- 20 g unsalted butter plus extra for greasing
- 30 g cider vinegar
- 1 Tbsp brown sugar
- 30 - 40 g Swiss chard stalks removed, thinly sliced
- 16 green olives pitted (isteğe bağlı)
- 2 large eggs
- 30 g whole milk
- 30 g whipping cream
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- ½ tsp ground black pepper or to taste
Pecorino Crisps
- 2 tsp dried fennel seeds
- 100 g pecorino cheese cut in pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 443 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Yağ
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 33.6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 dk
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 dk
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1sa 20 dk
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3sa 10 dk
Hazelnut Bavarian
6sa 25 dk
Ratatouille
40 dk
Pear Frangipane
1sa 30 dk
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 dk
Avocado Mayonnaise
10 dk
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2sa
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1sa 40 dk