Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1500 g whole milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon, finely grated zest only
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour
- 100 g unsalted butter, cold, diced (1 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- 60 g water, chilled
Filling
- 200 g fennel, core removed, quartered, fronds reserved for garnish
- 20 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 30 g cider vinegar
- 1 Tbsp brown sugar
- 30 - 40 g Swiss chard, stalks removed, thinly sliced
- 16 green olives, pitted (isteğe bağlı)
- 2 large eggs
- 30 g whole milk
- 30 g whipping cream
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Pecorino Crisps
- 2 tsp dried fennel seeds
- 100 g pecorino cheese, cut in pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1861 kJ / 443 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 33.6 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45 Min
Five-seed bread
1h 50 min
Quince Torta
8h
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Polenta Cake
1h
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Buckwheat and Cacao Granola
2h 35min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min