
Cihazlar ve Aksesuarlar
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
orange zest1 tsp
-
orange juice (approx. 1 orange)100 g
-
honey30 g
-
wasabi paste (isteğe bağlı) to taste¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh salmon fillets skin optional (approx. 500-600 g total)4
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
leek white part only, quartered1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
buckwheat grains300 g
-
dry white wine100 g
-
water750 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
asparagus woody ends removed and cut in half1 bunch
-
roasted, unsalted cashew nuts (isteğe bağlı)100 g
-
sunflower seeds30 g
-
goat's cheese crumbled50 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
993 kcal /
4171 kJ
Protein
63.7 g
Yağ
51.9 g
Karbonhidrat
65.5 g
Lif
8.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

ALL IN ONE FAMILY MEALS
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda