Cihazlar ve Aksesuarlar
Veal in tuna sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 13sa
8 portions
Malzemeler
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
38.07 g
Kalori
2814 kJ /
675 kcal
Yağ
58.1 g
Karbonhidrat
0.05 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mediterranean Cuisine
67 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chopped Asian Salad
20 dk
Oysters with Lime Granita
15 dk
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14sa 15 dk
Asparagus cream soup
30 dk
Browned pork cubes
15 dk
Orange curry dressing
10 dk
Empress Rice with Crème Anglaise
2sa
Aioli
10 dk
Mustard-Dill Sauce
2sa 15 dk
Salmon Tartare
10 dk
Chocolate Souffles
50 dk
Tuna Tartare
40 dk