Trout with hollandaise sauce

Trout with hollandaise sauce

4.6 9 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
2 portions

Malzemeler

  • water
    750 g
  • potatoes cut in pieces (3-4 cm)
    350 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
    350 g
  • ground black pepper adjust to taste
    ¼ tsp
  • whole fresh trout, gutted descaled (approx. 220 g each)
    2
  • lemons (including lemon for serving)
    2
Hollandaise sauce
  • butter, unsalted cut in pieces
    100 g
  • egg yolks
    4
  • white wine
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ¼ tsp

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 44 g
Kalori 3694 kJ / 882 kcal
Yağ 59 g
Lif 7.1 g
Karbonhidrat 36 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...