Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Cream of Vegetable Soup
15 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Asparagus cream soup
30 min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Chopped vegetable salad
10min
Salmon Soufflé
1 Std.
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.