Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Hollandaise sauce
15min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Baked spinach and eggs
40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Rosé and Raspberry Jelly
12h 30min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min