Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Protein
- 74.1 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 65.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2088 mg
Alternatif tarifler
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min