
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots peeled
- 200 g shortcut bacon rashers trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 956.3 kcal / 4016.3 kJ
- Protein
- 74.1 g
- Yağ
- 65.1 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Lif
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 24.8 g
- Sodyum
- 2088 mg