Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 90.9 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 12.8 g
- Sodyum
- 8991 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butter chicken
55min
Lamb korma
4 Std.
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Layered lamb curry
1h
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Beef ragu
1h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken cacciatore
50min
Chorizo and chicken pasta
50min