Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 44.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 1890.8 mg
Alternatif tarifler
Dim sum 'Shao mai'
2h
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Char siew sauce
10 Min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min