![Master stock chicken Master stock chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FB67733-033B-42E1-858A-30B74F148666/Derivates/3B5C870F-BC17-474A-83D5-CC0450A9D4A1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 44.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 1890.8 mg
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 dk
Hong shao rou (braised pork belly)
1sa 15 dk
Turmeric fried chicken
13h 10min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Radish cakes
1h 5 min
Asian master stock
1h 45 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min
Ginger chicken wings
40min
Tamarind Pork Curry
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
BBQ chicken winglets
1sa 15 dk