![Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf4e3fc1-212d-43e2-af21-bb665cbd07fd/Derivates/c1cd0915b7008bc10f0c57f7ea07e30be60fd8b7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (isteğe bağlı)
- 1 Tbsp sesame seeds, for serving (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 1291 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 Min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45min