Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 3 tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 421 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1h
Veau Marengo
55min
Sauté de veau Marengo
55min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Lapin à la moutarde
1h
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Joues de porc à la bière
1h 10min