Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 31.6 g
- Sodyum
- 568 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil hotpot
12óra 45p
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Ratatouille
40min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Russian beetroot salad
1h 10min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Eggplant with burghul
55min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25 min