Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 80 g butter, cut into pieces
- 550 g water
- ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g white quinoa, rinsed and drained
- 180 g fresh mushrooms, sliced
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2258.6 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 32.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 448.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Polenta
25min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Pea and garden mint fritters
25min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15min