Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Jalapeño oil
- 4 jalapeño chillies, trimmed and deseeded
- 50 g vegetable oil
- 1 ½ tbsp sesame oil
- ⅛ tsp cumin seeds
- ½ tsp raw sugar
Watermelon gazpacho
- 700 g watermelon flesh, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)
- 20 g red onion
- 40 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)
- ½ Lebanese cucumber, ½ cucumber cut into small dice, for garnishing
- 1 garlic clove
- 1 tbsp red wine vinegar
- 40 g olive oil
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- fresh basil, smaller leaves, for garnishing
- 10 ice cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 903.3 kJ / 215 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 35 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Oysters Rockefeller
25min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Kaffir lime granita
40min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Fresh fennel salad
10min