Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 87.7 g
- Yağ
- 26.9 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 1251.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Charred leek gulai sayur
Değerlendirme yok
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 godz.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min