Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef
- 450 g beef rump steak, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp dark soy sauce, plus extra to drizzle
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 2 tsp caster sugar
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Bibimbap sauce
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds
- 30 - 40 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 1 ½ tbsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp water
- ½ tbsp rice wine vinegar
Vegetables and assembly
- 1000 g water
- 200 g long grain white rice
- 200 g carrot, cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 200 g zucchini, cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 100 g fresh Asian mushrooms of choice, cut into slices
- 2 tbsp vegetable oil, to fry
- 4 eggs
- 2 nori sheets, cut into thin strips, to garnish (optional)
- 4 tablespoons kimchi, to serve (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2935.6 kJ / 699 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1147.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2u. 25min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Korean beef bowl
1h 10 min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1h 15 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean Bo ssam
29h 20min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min