Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 2 tbsp olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 tbsp white sugar
- 300 g baker's flour
- 170 g warm water
- 1 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Salmon
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 100 g soy sauce
- 120 g mirin (see Tips)
- 50 g honey
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 700 g hot water
- baker's flour, for dusting
- ½ Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into long, thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1898.6 kJ / 452 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1597.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gozleme
1h 40min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Naan bread
2h 40min
Wonton soup
1h
Family chicken galette
1h 55 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Prawn wontons
2 godz.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min