Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g red onion, cut into halves, plus extra sliced to serve
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 700 g water
- 250 g dried yellow split peas, rinsed and drained
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- salted capers, to garnish
- pita bread, to serve
- olives, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 243.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Eastern European Brunch
1 godz. 30 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 godz. 10 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 godz. 30 min
Pea Gazpacho
4h 15 phút