![Fennel, date and nut bread Fennel, date and nut bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E58DA7E1-029D-4D15-AF14-4B78B226653A/Derivates/F9F7FBF4-881D-4747-81E3-1DAAC79CB4FD.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nut paste
- 55 g macadamia oil (see Tips)
- 400 g raw almonds
- 100 g pumpkin seeds
- 100 g sunflower seeds
- 60 g sesame seeds
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 tbsp caster sugar (optional)
Bread
- oil, for greasing
- 120 g pitted Medjool dates
- 70 g dried figs, cut into halves
- 1 tsp fennel seeds
- 4 eggs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tbsp apple cider vinegar
- slivered almonds, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2332.6 kJ / 555.3 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 197.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Fig and walnut bread
3h 20min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 Min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Banana, walnut and date loaf
55 min