Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Kaninchenfleisch, in Stücken (2-3 cm)
- Wasser für das Kaninchenfleisch
- ½ TL Salz und etwas mehr für das Kaninchenfleisch
- 3 EL Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Basilikumblätter, frisch
- 2 Gewürznelken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 70 g Möhren, in Stücken
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 50 g Schinkenspeckwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1535 kJ / 366 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Lammtopf Pichelstein
50 Min
Lammragout
1 Std.
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Coq au vin
2 Std.
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min