Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Kaninchenfleisch, in Stücken (2-3 cm)
- Wasser für das Kaninchenfleisch
- ½ TL Salz und etwas mehr für das Kaninchenfleisch
- 3 EL Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Basilikumblätter, frisch
- 2 Gewürznelken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 70 g Möhren, in Stücken
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 50 g Schinkenspeckwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1535 kJ / 366 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2 Std.
Lammragout
1 Std.
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Geflügellebercreme
5h 30min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min