Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 935 kJ / 224 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 25 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min