Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1040 g Wasser
- 1 gelbe Paprika (250 g), geviertelt
- 1 rote Paprika (250 g), geviertelt
- 2 EL Pinienkerne
- 2 EL Weißweinessig
- 2 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 80 g Olivenöl
- 20 g Kapern
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, klein
- 350 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (250 g), in Scheiben (5 mm), Grün beiseitelegen
- 6 Kalbsrückenmedaillons (à 120 g)
- 250 g Strauchtomaten, klein
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 3 Prisen Fleur de Sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50min
Muscheln und Wolfsbarsch
1u.
Gefüllte Poulardenbrust mit Morcheln und Ingwer-Karotten
50min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1u.
Kalbstafelspitz
50min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1u.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Kalbsleber venezianisch
40min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1u.