Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2404 kJ / 573 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Coq au vin
2 godz.
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Ossobuco
1 godz. 20 min
Lamm mit Artischocken
1 godz. 30 min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Bouillabaisse
1h
Andalusische Fischsuppe
50min