Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2404 kJ / 573 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamm mit Artischocken
1h 30 min
Coq au vin
2u.
Ossobuco
1u. 20min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Kalbstafelspitz
50min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1u.
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1u.