Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2404 kJ / 573 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2h
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1h
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Kalbstafelspitz
50min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min