Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Pilav
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
Osmancık pirinci150 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ½ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş330 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)25 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş25 g
-
karabiber1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2085.9 mg
Protein
30.4 g
Kalori
2720.7 kJ /
650.3 kcal
Yağ
32.4 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
10.8 g
Karbonhidrat
61.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Peynirli Omlet
15 dk
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1sa
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 dk
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 dk
Sebzeli Tavuk
45 dk
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk