Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Pilav
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
Osmancık pirinci150 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ½ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş330 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)25 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş25 g
-
karabiber1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2085.9 mg
Protein
30.4 g
Kalori
2720.7 kJ /
650.3 kcal
Yağ
32.4 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
10.8 g
Karbonhidrat
61.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 dk
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 dk
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1sa 15 dk
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 dk
Sebzeli Tavuk
45 dk
Orman Kebabı
1sa
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Hünkar Beğendi
1sa 5 dk