Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La polenta
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
Les tomates farcies
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de chapelure
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 6 tomates à farcir, de belle taille
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panisses
30 Min
Légumes farcis
1 Std. 20 Min
Salade d'aubergine au yaourt
2 Std. 10 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
30 Min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1 Std.
Caponata sicilienne
55 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Poivron farci au risotto de romarin
1 Std. 15 Min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min