Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cabbage rolls
- 10 savoy cabbage leaves, large
- 200 g long grain rice
- 1000 g water
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g butter
- 250 g chicken breast fillet, cut into pieces (3-4 cm)
- 200 g pork mince
- 2 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tomato sauce
- 100 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g butter
- 800 g canned tomatoes
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tsp cornflour
- ½ tsp raw sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 38.5 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 712.2 mg
Alternatif tarifler
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Pecan, apple and carrot pudding
1 Std.
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Sunday morning breakky bake
1 Std. 15 Min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Sauerkraut soup
50min