Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 926.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Cloudy apple cider jelly
5h
Coulibiac salmon pie
2 Std. 40 Min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min