Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot, cut into pieces
- 140 g celeriac, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
- 35 g pitted green olives, cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream, to serve
- 6 slices lemon, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1312.3 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1134.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Chicken with almonds and raisins
30min
Ukrainian chebureks
1h 35 min
Ukrainian borscht
35min
Ukrainian dressed herrings
1h
Honey cake
49sa 30 dk
Sauerkraut soup
50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Venison and Potato Goulash
50min