Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot, cut into pieces
- 140 g celeriac, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
- 35 g pitted green olives, cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream, to serve
- 6 slices lemon, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1312.3 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1134.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Ukrainian chebureks
1h 35min
Balado Eggplant
Değerlendirme yok
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Ukrainian borscht
35 Min
Borscht
50 min
Grisons barley soup
1h 15 min
Seafood bisque
1h 10 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min