Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 907.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pea and ham soup
2h 20 min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Pork fillet with mustard
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Lamb and barley soup
50 min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min