Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 907.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Hunters' stew
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Chicken à la king
40 min