Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 594.1 mg
Alternatif tarifler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Omelette
30 min