Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Schalotten
- 200 g Rinderfilet, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kapern, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 godz. 25 min
Rindfleisch-Tatar
30min
Garnelencocktail
30min
Lachs-Tatar
5 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Vitello Tonnato
48 Std.