Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1272 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Hollandaise
15 Min
Béchamel-Sauce
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce Béarnaise
15 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Crème brûlée
2hod. 30min
Vitello Tonnato
48 godz.
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Safran-Aioli
40 Min
Klassische Zabaglione
15 Min
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.