Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 godz.
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min
Putello Tonnato
4h
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1hod. 30min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5 Std.
Vitello Tonnato
48 Std.
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2hod.
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min