Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 godz.
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48 godz.
Putello Tonnato
4 Std.
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 godz.
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 godz. 15 min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 Std. 30 Min
Ochsenbäckchen
5 godz.