Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8 Std.
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Putello Tonnato
4óra
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 godz. 15 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Vitello Tonnato
48 godz.