Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 2 - 3 Stängel Kerbel, abgezupft, Stängel zur Seite gelegt
- 1 Tomate (ca. 50 g)
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 TL Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h
Chefsauce
10min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1h 45 min
Erdbeerchutney
35min
Süß-saure Garnelen
1h
Sauce Béarnaise
15min
Eier in Dijonnaise
35min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2h 40min
Glasierte Karotten mit Honig
1 Std. 20 Min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3h 50min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20min