Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Schweinelende, in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g Sojasauce
- 300 g Reisnudeln, getrocknet
- 50 g Öl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL frischer Ingwer, fein gerieben
- 150 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 150 g Möhren, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 1280 g Wasser
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 70 g Austernsauce
- 1 TL brauner Zucker
- 100 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 150 g Mini Pak Choi, grob geschnitten
- 1 TL Salz
- 1 rote Chili, frisch, in dünnen Ringen
- 2 EL Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2 Std. 20 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Sauerbratenragout
49 Std.
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1h 10 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Cremiges Hähnchen-Curry
30 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.