Cihazlar ve Aksesuarlar
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 portions
Malzemeler
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
483.9 mg
Protein
11.8 g
Kalori
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Yağ
25.4 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
7.6 g
Karbonhidrat
15.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
There is Always Room at Our TABLE
22 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 dk
Lasagne with fresh spinach pasta
2sa 20 dk
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8sa
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 dk
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Değerlendirme yok
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6sa 5 dk
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 dk
Nut bolognese
35 dk
Chocolate Nice Cream
2sa 5 dk
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2sa
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 dk
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 dk