Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 784.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Eggplant Stacks
1h 35min
Spanish Rice
35min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 Std. 35 Min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Değerlendirme yok
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 Std. 5 Min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Porridge with fresh fruit
15 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Split Pea Soup
2h 10min