Cihazlar ve Aksesuarlar
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
8 portion
Malzemeler
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
784.2 mg
Protein
6.4 g
Kalori
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Yağ
13.5 g
Lif
6.2 g
Doymuş Yağ
2.9 g
Karbonhidrat
28.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sheet Pan Dinners
9 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tex-Mex Bowl
50 dk
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Değerlendirme yok
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8sa
Sweet potato lentil pie
50 dk
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 dk
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 dk
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 dk
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 dk
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 dk
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2sa 25 dk
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 dk
Black Bean and Avocado Wrap
15 dk