Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 784.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Gut Immunity Shot
5min
Tuna Dip
10min
Gluten-free Bruschetta
3 Std.
Shrimp and Potato Boil
40min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Lentil Salad
35min
Fish and Zucchini
35min
Curried Lentils
5h 15min