Cihazlar ve Aksesuarlar
Eggplant and Lentil Salad
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
eggplant cubed (½-1 in.)14 oz
-
red onions sliced (¼ in.)3 oz
-
red bell peppers cubed (½-1 in.)3 ½ oz
-
⅛ tsp chili flakes, driedchili powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease2 oz
-
lentils pre-cooked8 ½ oz
-
mixed herbs, fresh1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
1 oz white balsamic vinegarraspberry vinegar1 oz
-
water ice-cold2 tsp
-
raisins1 - 2 tbsp
-
Halloumi7 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2135.8 mg
Protein
47.6 g
Kalori
4556.6 kJ /
1089.1 kcal
Yağ
52.9 g
Lif
22.8 g
Doymuş Yağ
19.4 g
Karbonhidrat
113.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous 50+
5 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Taco Filling
35 dk
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 dk
Broccoli Red Lentil Soup
25 dk
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1sa 50 dk
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 dk
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Değerlendirme yok
Tuscan White Bean Stew
1sa
Southern Black-Eyed Peas
1sa 35 dk
Mushroom Taco Filling
35 dk
Potato Curry Soup
35 dk
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 dk
Curried Lentils
5sa 15 dk