Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 - 14 oz eggplant, diced (approx. 1 eggplant)
- 10 oz bell peppers, cut into strips (approx. 2 peppers)
- 10 - 12 oz zucchini, sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)
- 3 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 4 oz red onion, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz fresh tomatoes, large diced (approx. 2 tomatoes)
- 14 oz canned chopped tomatoes, undrained
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 10 oz French green beans, trimmed and cut into halves
- 14 oz canned garbanzo beans, drained
- 3 oz pitted Kalamata olives
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1592.5 kJ / 380.6 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 62.5 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 22 g
- Sodyum
- 271.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Eggplant Stacks
1h 35min
Lentil Salad
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min