Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 520.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chunky Guacamole
10 Min
Chickpea Ratatouille
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Turmeric Dressing
10 Min
Tuscan White Bean Stew
1h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Loaded Potato Soup
30min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min