Cihazlar ve Aksesuarlar
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı25 g
-
pırasa 2-3 cm çapında, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (0,5-1 cm, bk. Öneriler)190 g
-
beyaz şarap, sek250 g
-
su200 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
-
kekik, taze sadece yaprakları2 dal
-
tuz½ tk
-
karabiber2 - 3 tutam
-
800 g kabuklu midye, temizlenmişkabuklu midye, temizlenmiş donuk, çözdürülmüş800 g
-
maydanoz, taze doğranmış, servis için
-
limon dörde bölünmüş, servis için
-
baget ekmeği dilimlenmiş, kızarmış, servis için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalori
1326.4 kJ /
317 kcal
Yağ
10.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
16.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Asya Salata
35min
Frambuaz ve Fesleğenli Sangria
40min
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Ninguna valoración
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1h 55min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Kuru Cacık (Tzatziki)
20min
Somonlu Coleslaw Sandviç
15min
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5min
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
1h
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3h 10min
Domates ve Mantarlı Spagetti
30min