Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)

Değerlendirme yok
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • zeytinyağı
    25 g
  • pırasa 2-3 cm çapında, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (0,5-1 cm, bk. Öneriler)
    190 g
  • beyaz şarap, sek
    250 g
  • su
    200 g
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    1
  • kekik, taze sadece yaprakları
    2 dal
  • tuz
    ½ tk
  • karabiber
    2 - 3 tutam
  • kabuklu midye, temizlenmiş donuk, çözdürülmüş
    800 g
    800 g kabuklu midye, temizlenmiş
  • maydanoz, taze doğranmış, servis için
  • limon dörde bölünmüş, servis için
  • baget ekmeği dilimlenmiş, kızarmış, servis için

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 948.7 mg
Protein 27.6 g
Kalori 1326.4 kJ / 317 kcal
Yağ 10.1 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 16.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...