Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 10 - 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve çok ince dilimlenmiş (1 mm)
- 150 g kırmızı soğan, dilimlenmiş (yakl. 1 cm)
- 150 g kabak, sadece çekirdeksiz kısmı, ince - uzun kesilmiş (yakl. 5 mm)
- 150 g havuç, ince - uzun kesilmiş (yakl. 3 mm)
- 1 tk tuz
- 300 g karides, orta boy, soyulmuş, temizlenmiş
- 1 tutam toz beyaz biber (isteğe bağlı)
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1 tutam şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 787.7 kJ / 188.3 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1039.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Frambuazlı Salata Sosu
10min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Sebzeli Tavuk Fricasse
2sa
Peynirli Karides Tava
35 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Karides Sote
10min
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min