Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Karbonhidrat
- 181.3 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2521.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak
20 Min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 Min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 Min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2h
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 godz. 5 min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 Std. 40 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Haşlanmış Karabuğday
25 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Basmati Pilavı
1 Std.