Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Karbonhidrat
- 181.3 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2521.9 mg
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Zeytinyağlı ve Buzlu Cold Brew Kahve
5 menit
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 godz. 50 min
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Harissa
Değerlendirme yok
Glütensiz Sebzeli Pizza Hamuru
45 min
Tempura Sebzeler
40 min
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş köfteler
30 Min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 Min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30 Min