
Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Balık ve Hamur
-
taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)15 g
-
su250 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
un500 g
-
tuz3 tk
-
limon dilimler halinde kesilmiş½
-
levrek (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)1000 g
Pirinç
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
zeytinyağı30 g
-
su500 g
-
beyaz şarap500 g
-
tuz1 tk
-
şeker1 yk
-
pirinç, uzun taneli350 g
-
fındık parçalara bölünmüş15 g
-
dolmalık fıstık, çiğ15 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz15 g
-
badem parçalara bölünmüş15 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1324.3 kcal /
5540.8 kJ
Protein
70.5 g
Yağ
23.4 g
Karbonhidrat
181.3 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
3.6 g
Sodyum
2521.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye