Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 4 - 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 50 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 15 g kurutulmuş herhangi bir mantar
- 1 diş sarımsak
- 1 ½ tk tuz
- 1 ½ tk karabiber
-
3
tutam tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
veya 3 tutam toz tatlı kırmızı biber - 50 g zeytinyağı
- 200 g doğranmış domates konservesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 18.2 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 987.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45min
Hint Usulü Çay
10p
Meyveli Labne
10p
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Portakallı Sıcak Şarap
20min
Kırmızı Orman Meyveli Smoothie
10p
Lokanta Usulü Domates Ezmesi
20min
Bardak Tatlısı
8óra 15p