Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 4 - 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 50 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 15 g kurutulmuş herhangi bir mantar
- 1 diş sarımsak
- 1 ½ tk tuz
- 1 ½ tk karabiber
-
3
tutam tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
veya 3 tutam toz tatlı kırmızı biber - 50 g zeytinyağı
- 200 g doğranmış domates konservesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 18.2 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 987.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Karabuğday
25min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Çilekli Cin Fizz
10 min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Spagetti Carbonara
40min
Çikolata tozu (çok ince rendelenmiş çikolata)
5 min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Soğanlı Tarte Flambe
1 godz.
Kişnişli Karidesli Omlet
35min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 godz. 15 min