
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Remoulade Sos
-
sıvı yağ (ör. ayçiçek veya üzüm çekirdeği yağı)200 g
-
frenk maydanozu, taze sadece yaprakları5 dal
-
kornişon turşu parçalara bölünmüş50 g
-
yumurta1
-
limon suyu (isteğe bağlı)½ - 1 tk
-
hardal½ tk
-
tuz½ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker1 tutam
-
krema, en az %30 yağ içeren100 g
Dana Bonfile ve Tatlı Patates
-
dana bonfile tek parça halinde, temizlenmiş600 g
-
tereyağı20 g
-
biberiye, taze2 dal
-
su vakum poşetini tamamen suyla kaplayacak kadar (su karıştırma kabındaki maksimum çizgisini aşmamalı), (yaklaşık 1400 g)
-
limon suyu (bk. Öneriler)30 g
-
tatlı patates yaklaşık 2 x 2 cm kalınlığında ince uzun kesilmiş (yakl. 10 cm)800 g
-
tuz bonfile için damak tadınıza göre ekstra tuz3 tutam
-
karabiber bonfile için damak tadınıza göre ekstra karabiber1 tutam
-
toz tatlı kırmızı biber2 - 3 tutam
-
zeytinyağı3 - 4 yk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1004 kcal /
4206 kJ
Protein
40 g
Yağ
72 g
Karbonhidrat
49 g
Lif
6.3 g
Doymuş Yağ
21 g
Sodyum
1933 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

TM6 MODLARIYLA ET YEMEKLERİ
7 Tarif
Türkiye
Türkiye