Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Remoulade Sos
- 200 g sıvı yağ (ör. ayçiçek veya üzüm çekirdeği yağı)
-
5
dal frenk maydanozu, taze, sadece yaprakları
veya 5 dal maydanoz, sadece yaprakları - 50 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş
- 1 yumurta
- ½ - 1 tk limon suyu
- ½ tk hardal
- ½ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 1 tutam şeker
- 100 g krema, en az %30 yağ içeren
Dana Bonfile ve Tatlı Patates
- 600 g dana bonfile, tek parça halinde, temizlenmiş
- 20 g tereyağı
- 2 dal biberiye, taze
- su, vakum poşetini tamamen suyla kaplayacak kadar (su karıştırma kabındaki maksimum çizgisini aşmamalı), (yaklaşık 1400 g)
- 30 g limon suyu (bk. Öneriler)
- 800 g tatlı patates, yaklaşık 2 x 2 cm kalınlığında ince uzun kesilmiş (yakl. 10 cm)
- 3 tutam tuz, bonfile için damak tadınıza göre ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, bonfile için damak tadınıza göre ekstra karabiber
- 2 - 3 tutam toz tatlı kırmızı biber
- 3 - 4 yk zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 72 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1933 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 min
Patates Graten
1 godz. 10 min
Kepekli Bulgur Salatası
40 min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Elmalı Tart
1h
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 min
Bolonez Sos
1h 5min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Sabayon
15 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min