
Cihazlar ve Aksesuarlar
Portakal Soslu Tavuk Baget
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
12 adet
Malzemeler
Tavuk
-
derili tavuk baget (ortalama 1900-2000 g)12
-
susam yağı2 yk
-
tuz damak tadınıza göre
-
karabiber damak tadınıza göre
Portakal Sosu
-
zencefil, taze kök soyulmuş, küçük parçalara bölünmüş15 g
-
diş sarımsak1
-
tane karabiber½ tk
-
soğan dörde bölünmüş115 g
-
susam yağı1 yk
-
portakal marmeladı170 g
-
hoisin sosu15 g
-
soya sosu30 g
-
yıldız anason1 adet
-
kimyon½ tk
-
kırmızı pul biber½ tk
-
mısır nişastası1 yk
-
su1 yk
-
susam tohumu, herhangi bir renk süslemek için
-
portakal süslemek için, dilimlenmiş
-
pirinç haşlanmış, servis için
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Kalori
503.2 kcal /
2105.5 kJ
Protein
32.3 g
Yağ
35.6 g
Karbonhidrat
12.4 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
9.2 g
Sodyum
312.1 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye