Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 150 g taze fasulye, parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış
- 150 g kültür mantarı, dörde bölünmüş
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 480 g su
- 200 g krema
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon, (bk. öneriler)
- 200 g makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna
- 70 g kiraz domates, dörde bölünmüş
- 16 adet fesleğen yaprağı, el ile küçük parçalara ayrılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Kebabı
1 godz.
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Sindirim Çayı
35min
Midyeli Penne
1h 5min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5min
Turplu krem peynir
10 min
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25min
Rendelenmiş Patates Pancake
55 min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30min