Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna

Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna

4.6 22 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
    60 g
  • diş sarımsak damak tadına göre
    1 - 2
  • soğan ikiye bölünmüş
    60 g
  • zeytinyağı
    20 g
  • taze fasulye parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış
    150 g
  • kültür mantarı dörde bölünmüş
    150 g
  • tavuk göğsü fileto, derisiz küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
    250 g
  • tuz damak tadına göre
    ½ - 1 tk
  • karabiber
    ¼ tk
  • su
    480 g
  • krema
    200 g
  • ev yapımı sebze bulyon (bk. öneriler)
    1 tepeleme tk
  • makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna
    200 g
  • kiraz domates dörde bölünmüş
    70 g
  • fesleğen yaprağı el ile küçük parçalara ayrılmış
    16 adet

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 533 kcal / 2233 kJ
Protein 30 g
Yağ 27 g
Karbonhidrat 41 g
Lif 4.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...