Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş(3-4 cm)
-
8
dal kişniş yaprağı
veya 8 dal maydanoz yaprağı, taze -
50
g dolmalık fıstık, kavrulmuş (isteğe bağlı)
veya kabak çekirdeği içi (isteğe bağlı) - 1 - 2 dal taze soğan, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 25 g kuru üzüm (isteğe bağlı)
- 200 g mayonez
- 2 tk köri tozu
- ½ tk toz zerdeçal
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber, damak tadına göre
- roka, servis etmek için
-
6
adet herhangi bir tortilla cinsi
veya 6 adet lavaş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2129.5 kJ / 507 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 42.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 510.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 Min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40min
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5 min
Karides Sote
10min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Kahveli Semifreddo
6h 30min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1h
Sebzeli Tavuk
45 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min