Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş(3-4 cm)
-
8
dal kişniş yaprağı
veya 8 dal maydanoz yaprağı, taze -
50
g dolmalık fıstık, kavrulmuş (isteğe bağlı)
veya kabak çekirdeği içi (isteğe bağlı) - 1 - 2 dal taze soğan, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 25 g kuru üzüm (isteğe bağlı)
- 200 g mayonez
- 2 tk köri tozu
- ½ tk toz zerdeçal
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber, damak tadına göre
- roka, servis etmek için
-
6
adet herhangi bir tortilla cinsi
veya 6 adet lavaş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2129.5 kJ / 507 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 42.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 510.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karides Sote
10 Min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Nenhuma avaliação
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 Min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1 Std. 20 Min
Etli Fajita
40 Min
Haşlanmış Yumurta
20 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min