Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş(3-4 cm)
-
8
dal kişniş yaprağı
veya 8 dal maydanoz yaprağı, taze -
50
g dolmalık fıstık, kavrulmuş (isteğe bağlı)
veya kabak çekirdeği içi (isteğe bağlı) - 1 - 2 dal taze soğan, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 25 g kuru üzüm (isteğe bağlı)
- 200 g mayonez
- 2 tk köri tozu
- ½ tk toz zerdeçal
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber, damak tadına göre
- roka, servis etmek için
-
6
adet herhangi bir tortilla cinsi
veya 6 adet lavaş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2129.5 kJ / 507 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 42.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 510.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk Dürüm
40 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1 Std. 20 Min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 Min
Pratik Peynirli Sufle
45 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1 godz. 10 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 min
Beyaz Çikolata Ganajlı Bademli Kek
2 Std. 50 Min